Aalberts genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Thu, March 25, 2021 

Aalberts is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2021. Met een innovatief platform, gecreëerd door digital agency PXL.Widgets, veroverde de wereldwijde marktleider in industrieën dit jaar een plekje in de nominaties onder de categorie ‘Corporate’. Voor de felbegeerde vakprijzen gaat de onafhankelijke jury jaarlijks op zoek naar het allerbeste online werk van Nederlandse bureaus.

Een virtuele stad als uitgangspunt voor een gloednieuw platform 

Aalberts werkt met 14.000 medewerkers wereldwijd dagelijks aan een breed portfolio van bedrijfskritische technologieën die vooruitgang realiseren op menselijk-, milieu- en financieel vlak. Efficiënt geproduceerde chips, beter presterende voertuigen, milieuvriendelijke gebouwen en hightech materialen behoren tot die technologieën. PXL.Widgets wist het complexe verhaal van Aalberts in simpele, moderne vorm te vatten en sleepte hiermee de nominatie in de wacht. Een eigen virtuele stad werd de basis voor een vernieuwd, innovatief platform, waarmee het fundament is gelegd voor een nieuwe communicatievorm en waarbij duurzaamheid in een traditionele, industriële wereld de boventoon voert. 

 

Uitreiking Dutch Interactive Awards 

Emerce en de Dutch Digital Agencies (DDA) organiseren dit jaar de twaalfde editie van de DIA. De awards zijn een kroon op het werk van vooraanstaande Nederlandse bureaus. 

 

Bijna 100 bureaus zonden hun beste werk in voor de DIA 2021. De vakjury beoordeelde de inzendingen op concept, strategie, design, interactie en resultaat. Na de strenge selectie bleven 73 inzendingen over. De genomineerden presenteren hun werk op 16 april voor de jury. De grote winnaars nemen de vakprijs op 20 mei in ontvangst tijdens een feestelijke, digitale award night.

 

PXL.Widgets: part of the Endeavour Group

PXL.Widgets is een full-service digital agency en maakt onderdeel uit van de Endeavour Group: dé one-stop shop voor orchestrated digital marketing. Van strategie en communicatieconcepten tot online media en influencer marketing: de Endeavour Group heeft alles in huis om bedrijven op weg te helpen naar online succes.

auteur: Moniek Warmerdam

Share this article

PREVIOUS ARTICLE

Dit zijn dé voordelen van Laravel voor platformontwikkeling

NEXT ARTICLE