Content Marketing

Volgens Google is content samen met inkomende links het belangrijkste element dat jouw website laat 'ranken'. Het is dus belangrijk om een contentstrategie te hanteren en vlijmscherpe content te plaatsen op jouw site. Je spreekt ten slotte niet alleen jouw doelgroep aan maar ook de zoekmachine. Coster Copy, onze partner in content marketing vergroot jouw online zichtbaarheid met rake content. Verbeter je conversies en zorg dat de leadfunnel vol zit. Met Content Marketing!

Content marketing als basis

Vanuit de merkstrategie richten we content marketing in. We gebruiken een al bestaande basis, de strategie of visie en werken aan een concept om dat uitvoerbaar uit te rollen. Hierbij vormen we een tone-of-voice en onderzoeken we wie jullie doelgroep is.

 

Met de doelgroep in gedachten

Wij zorgen dat jullie website relevante content bevat. Met de doelgroep in gedachten weten we precies op wie we ons moeten richten. Door ons te verplaatsen in de gebruiker kunnen we teksten voor jullie website schrijven die het gewenste effect hebben.

 

Zoekwoordenonderzoek

Door een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit te voeren, weten we precies op welke termen jullie moeten inzetten. Waar zoekt de gebruiker op? Met onze tools zijn we er in een mum van tijd achter. Ook kunnen we een content gap analyse uitvoeren. Hierbij nemen we het nog een stapje verder door te kijken waar de kansen liggen ten opzichte van de concurrentie. Met gebruik van de juiste zoekwoorden zorgen zij ervoor dat jullie boven de concurrentie komen te staan in de zoekresultaten.

 

Breng eenduidigheid aan met een contentstrategie

Hoe bepalen jullie nu welke content er op welk moment uitstuurt? Schiet niet langer met hagel, maar breng logica en structuur aan in jullie content kalender. Haal alle doelstellingen met een goed marketingplan. Wij denken het voor jullie uit en zetten het in. 

Een goede contentstrategie is een slimme investering om te doen. Waar betaald verkeer misschien snel resultaat levert, is organisch verkeer verkrijgen door goede content en vindbaarheid de weg naar lange termijn succes. Die positie in Google is goud waard, maak die investering!

Recent work


Basiclabel

Een nieuwe website voor een van de grootste woonwinkels

McDonald's

Personeel digitaal trainen met gloednieuwe app