Identiteit

Welke dienst of product jullie aanbieden is niet het enige wat de klant zal overtuigen. Hoe jullie het brengen is net zo belangrijk. Met een unieke creatieve identiteit zorgen jullie dat jullie een duidelijke indruk achterlaten. Door juist gebruik van kleur, vorm, toon en compositie kan een merk een visuele lading krijgen. Onze creatieve experts weten hoe ze deze creatieve identiteit kunnen gebruiken om de juiste snaar te raken van jullie doelgroep. Of het nou gaat om een logo of een compleet brandbook, wij zorgen dat jullie visuele stijl de gebruiker pakt en niet meer loslaat.

Logo design 

Een logo moet in een oogopslag een indruk achter laten. Het moet goed leesbaar zijn maar ook een boodschap uitstralen. Wij vertalen bedrijfsdoelen naar een treffend logo om zo jullie merk op de juiste manier te vertegenwoordigen.


Storytelling

Laat creatieve uitingen een verhaal vertellen. Vanuit de gevormde strategie vertalen onze creatieven de bestaande concepten naar beeldtaal. Storytelling in beeld. 

Art direction

Zorg dragen dat alle visuele elementen jullie verhaal vertellen doen wij door middel van art direction. Wij zorgen dat de storytelling doelstelling toegepast worden op alle visuele middelen die gebruikt worden in de uitingen. Of dit nou op de website is of één van de communicatiekanalen.

Brand book

Alle eerdergenoemde onderdelen worden samen vastgelegd in een brand book. Een brand book bevat alle richtlijnen en spelregels ten opzichte van vormgeving van het bedrijf. Hiermee zorgen wij dat elke creatieve uiting hetzelfde verhaal vertelt.


Breng klanten in beweging

Onze creatieve experts zorgen dat organisaties een visuele identiteit krijgen. Zo weten klanten uitingen te herkennen voordat ze überhaupt de inhoud hebben gelezen. Bij PXL.Widgets weten we als geen ander hoe visuele elementen omgezet worden in een verhaal. Kies voor een herkenbare creatieve identiteit die klanten in beweging brengt.

Recent work


Aalberts Integrated Piping Systems

Een toekomstbestendig, internationaal-georiënteerd platform

Basiclabel

Een nieuwe website voor een van de grootste woonwinkels