Concepting

Het is vechten om aandacht in de (digitale) markt anno 2020. Om eruit te springen adviseren bij creative concepting in te zetten. Hierbij zet je onderscheidende creatieve campagnes uit die jouw doelgroep in beweging brengen. We verbinden storytelling, de doelgroep en jouw verschillende communicatiekanalen om een impact te genereren. Onze creatieve experts gaan elke uitdaging aan en krijgen energie van het uitdenken van oplossingen die jouw organisatie verankeren in het digitale landschap.


Communiceren van jouw propositie

Onze experts kunnen precies doorgronden wat jouw organisatie nodig heeft. Het doorgronden van het 'probleem' geeft ons een duidelijk beeld wat er nodig is. We gebruiken een al bestaande basis, de strategie of visie en werken aan een concept om dat uitvoerbaar uit te rollen.

Onze creatives genereren oplossingen en bepalen hoe jouw propositie wordt gecommuniceerd. Ze weten wat een viral campagne nodig heeft en geven jouw organisatie een consistent vermogen om de doelgroep in beweging te brengen. Alleen op deze manier zorg je er écht voor dat je je onderscheid van de concurrentie.

 

Creativiteit en strategie

De beste manier om tot resultaten te komen is door creativiteit en strategie te combineren. Wanneer een creatief concept goed is uitgewerkt en sterk is neergezet zal je het beste de doelgroep in beweging krijgen. Concepting van PXL.Widgets is wat jij nodig hebt om net dat verschil te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw dienst of product een eigen identiteit krijgt.

Als je wilt dat jouw website, visuele elementen en uitingen één geheel vormen, dat de strategie op de creatieve elementen aansluit en dat de doelgroep jouw identiteit herkent, dan laat je creative concepting over aan PXL.Widgets.

Recent work


McDonald's

Personeel digitaal trainen met gloednieuwe app

Basiclabel

Een nieuwe website voor een van de grootste woonwinkels