UX-design

De manier waarop een gebruiker een dienst of product beleeft, maakt het verschil. De user experience is een belangrijk middel om te zorgen dat jullie bedrijf de indruk achterlaat die jullie willen. Hierbij staat de gebruiker centraal. Hoe zorgen jullie voor een positieve gebruikerservaring die leidt tot een goede conversie? Die vraag staat bij ons centraal. UX-Design is een ontwerpproces. In dit proces onderzoeken we de behoeftes van de klant, we leren gebruikers beter begrijpen en gebruiken deze bevindingen om de beleving te verbeteren.

Het UX-ontwerpproces

Het resultaat is heilig en het onderzoek fundament. Het begint altijd met een gebruikersonderzoek. Zo wordt duidelijk wie de gebruikers zijn, welk behoeften ze hebben en hoe deze uitgedrukt worden in persona's. Maar dat is enkel het begin. Door te onderzoeken hoe de gebruiker reageert op het design, het gevoel en gebruiksgemak krijgen we inzicht. Dit resultaat zetten we om in een nieuw ontwerp.

Onderzoeken, ontwerpen en bouwen is een iteratief en doorlopend proces. Stap voor stap komt de perfecte site met de ideale gebruikerservaring dichterbij. Snelheid is hierbij cruciaal. Onze experts weten als geen ander hoe je dit proces snel doorloopt.

 

UX-adviesrapport

Op basis van het eerdergenoemde onderzoek wordt er een uitgebreid adviesrapport gegenereerd. Dit adviesrapport bevat alle input die nodig is om het digitale product te optimaliseren. Denk aan gebruikersdata, concurrentie en een uitgebreide product-scan. Onze UX-experts vatten hun werk nauwkeurig voor je samen.

 

LoFi prototyping 

Zo snel mogelijk een werkend prototype van een app of website die aansluit op jullie business goals? Wij leveren in hoog tempo een prototype. De nadruk ligt op de inhoud en het functionele vlak.

 

User testing

Met user testing kunnen we effectief de aannames valideren. Zowel in het ontwerp als in de gebruikerservaring. Mogelijke problemen kunnen zo worden aangepakt voordat het visueel ontwerp en ontwikkel-traject begint.

Recent work


Aalberts Integrated Piping Systems

Een toekomstbestendig, internationaal-georiënteerd platform

Aalberts

Na een relatie van meer dan 10 jaar is er afgelopen jaar, in co-creatie met de marketingteams van Aalberts, gewerkt aan een totaal nieuw digitaal platform. De reden? Aalberts voelde de behoefte om het complexe verhaal van de baanbrekende technologieën die zij leveren, voor eens en altijd te vertalen naar een overzichtelijk en doortastend online platform. Een platform waarin zowel klanten, personeel als investeerders zich in konden vinden.