Visueel

Bij een pakkende online aanwezigheid hoort ook een visueel doordachte presentatie. Onze visual designers combineren hun creatieve visie met technische kennis. Zo creëren wij websites die niet alleen een geweldige feel en user experience hebben, maar ook visueel jouw boodschap uitdragen. Merkbeleving is ontzettend belangrijk, zowel binnen software als online. Met PXL.Widgets wordt jouw merkbeleving op de juiste manier vormgegeven. Maar het moet natuurlijk wel spannend blijven. Daarom zorgen we dat we binnen de regels van de merkstrategie de grenzen blijven opzoeken.

HiFi prototyping (interactief visueel design)

Een LoFi prototype is een prototype dat functioneel is maar waarbij geen aandacht aan het visuele element in gestopt. Bij een HiFi prototype is ook het visuele aspect compleet uitgewerkt. Met dit HiFi prototype van jouw website of app krijg je een waarheidsgetrouwe representatie van het uiteindelijke product. Op deze manier kan je goed inschatten wat de uiteindelijke gebruikerservaring zal zijn. Wij leveren je een interactief prototype die jou een helder beeld geeft van het complete product.

 

Beeldbewerking en iconografie (interactief visueel design)

Wanneer je voor jouw product custom beeldmaterialen nodig hebt dan wil je niet altijd met stockfootage werken. Deze kunnen goedkoop of copy-paste overkomen. Dit ligt vaak niet in lijn met de merkstrategie. Om de perfecte beelden aan te bieden die naadloos bij jouw product of dienst aansluiten maken wij deze op maat. Denk dan aan illustratief werk, fotografie, fotobewerking of custom item-sets.

 

Design system

Een van de krachtige tools die tot onze beschikking staat is ons design system. Dit is een verzameling van herbruikbare componenten, waarmee we als ontwerper of ontwikkelaar digitale diensten kunt ontwikkelen. Deze is online toegankelijk voor de klant én als resource voor development. Dit zorg voor extra snelheid en uniformiteit bij realiseren van verdere design- en ontwikkeltrajecten.

 

Motion design (interface animatie)

Wil je extra unieke visuele elementen? We brengen de Informatie-beleving naar een hoger niveau door beweging toe te kennen aan anders stilstaande beelden met motion design. Het animeren van interface elementen geeft een moderne en unieke look aan jouw website.

 

Style guide

Wij kunnen tevens de vormgeving van de een digitaal product inzichtelijk maken voor development, met uniforme communicatie als hoofddoel. Dit doen wij in de vorm van een style guide. Gemakkelijk en overzichtelijk de vormgeving raadplegen in één handomdraai.

Recent work


McDonald's

Personeel digitaal trainen met gloednieuwe app

Aalberts Integrated Piping Systems

Een toekomstbestendig, internationaal-georiënteerd platform