Online oplossingen

Maatwerkoplossingen zijn ons credo. Simpelweg wat klantwensen in een standaard tool proppen kan immers iedereen. Liever denken we mee over wie jullie digitale doelgroepen zijn, en welke online oplossingen daar het beste bij passen. Met digitale transformatie in ons DNA vertalen wij business strategieën op Agile wijze naar sterke digitale én non-digitale oplossingen.

Platforms

Een offline concept online tot leven brengen? Daar bouwen wij jullie platform voor. Afgestemd op jullie wensen en ons advies. Voor het beste digitale resultaat.

Websites

Altijd responsive. Altijd mobielvriendelijk. Websites van PXL.Widgets zijn gemaakt voor de gebruiker en bestendig voor de toekomst.

Datavisualisatie

Prestaties van een digitaal platform maken we inzichtelijk met datavisualisatie. Voor de juiste conclusies over gisteren voor de dag van morgen.

Cloud toepassingen 

Waar nodig gebruiken we de cloud voor optimaal resultaat. Bijvoorbeeld met content delivery networks om altijd en overal een goed presterende website te hebben.

Open Source

Momenteel werken onze developers mee aan open source software. In de toekomst bieden we zelf open source packages om mee te ontwikkelen.

Meetups

Onze kennis stellen we graag beschikbaar voor de volgende generaties. Met Nodeschool, PHP-school en UX/UI-school. 

Technical Platform Migration 

Overschakelen van een oud naar een nieuw platform gaat alleen soepel onder goede begeleiding. Die je van PXL.Widgets uiteraard kunt verwachten.