Aalberts


In 1975 richtte Jan Aalberts het bedrijf Aalberts Industries op. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationaal actieve specialist in industriële producten, systemen en processen met hoogwaardige technologische kennis. Tegenwoordig is het bedrijf als mondiale marktleider in meer dan 50 landen actief en ontwikkelt het bedrijfskritische technologieën voor baanbrekende industrieën en het dagelijks leven. Van de chips in onze mobiele telefoons, beter presterende auto’s, milieuvriendelijke gebouwen en duurzame hightech materialen tot perfect getapte dranken. De onderneming zet zich met ruim 14.000 medewerkers dagelijks in om echte vooruitgang te boeken op menselijk-, milieu- en financieel vlak met nieuwe technologieën.

hero image

Aalberts’ uitdaging

De belangrijkste kracht van Aalberts Industries is niet de technologie, maar het ambitieuze, ondernemende personeel dat deze technologie ontwikkelt. Het is een onderneming met bedrijfskritische individuen die constant grenzen verleggen. 

Met deze mindset vroeg de klant ons om dé Aalberts-beleving naar de buitenwereld te communiceren. Wij stonden voor de uitdaging om deze grote corporate opnieuw goed op de digitale kaart te zetten. De onderneming had behoefte aan een website die…

  • Duidelijk de business segmenten weergeeft
  • Investeerders aantrekt
  • High potentials enthousiast maakt

Bovendien moet de nieuwe website toekomstbestendig zijn, zodat het als solide fundament dient voor de uitgebreide online toekomstplannen van Aalberts Industries.

Aanpak

Door zij aan zij met de klant samen te werken, slaagde ons projectteam erin om een platform te ontwikkelen dat niet alleen de expertise van de onderneming laat zien, maar bezoekers ook de authentieke Aalberts-ervaring biedt. Het slimme platform past zich aan het gebruik van de bezoeker aan. Op basis van persoonlijke voorkeuren, toont de website relevante inhoud en cases. 

Door de merkrichtlijnen te definiëren met een ontwerpsysteem, creëerden we een workflow die gemakkelijk uit te breiden is. Hierdoor kunnen ontwerpers en ontwikkelaars optimaal samenwerken en is het platform volledig future-proof.

Het resultaat

Het resultaat? Een slim platform waarmee de gebruiker de diensten van Aalberts Industries op een authentieke manier kan ervaren. Maar dat is niet het enige doel van het platform. We hebben een vacaturesite gemaakt voor high potentials die enthousiast zijn over het merk en het team willen komen versterken. Daarnaast vormen investeerders ook een belangrijke doelgroep voor de beursgenoteerde onderneming. Daarom is het nu ook mogelijk om de jaarresultaten op het platform te publiceren. 

En wist je dat, sinds de oprichting van Aalberts in 1975, hun technologieën de planeet in goede conditie houden? Je leest er alles over op hun duurzaamheidspagina.

PREVIOUS PROJECT

Aalberts Integrated Piping Systems

NEXT PROJECT