Basiclabel


Basiclabel is een van de grootste online woonwinkels van Nederland. Ze leveren exclusieve merken en verkopen daarnaast ook hun eigen meubels. Met een overzichtelijk en betaalbaar aanbod hebben ze voor ieder wat wils. Daarbij is de woonwinkel altijd voorloper als het aankomt op trends in de woonwereld. Van bank tot vaas: Basiclabel maakt van ieder huis een uniek thuis met stoere, basic en eigentijdse meubels en accessoires.

hero image

Basiclabel's uitdaging

Als een van de grootste online woonwinkels die Nederland rijk is, had Basiclabel behoefte aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke website. Hierbij was de woonwinkel op zoek naar een website waarbij…

  • Het ontwerp klanten inspireert om hun woning een make-over te geven

  • De webshop meer conversie oplevert

  • Het gebruikersgemak van de klant centraal staat

  • Het assortiment op interactieve en overzichtelijke wijze wordt getoond

Om het assortiment goed tot zijn recht te laten komen op de nieuwe website, moeten de headers de bezoeker meer informatie over de producten geven. Daarnaast dragen aantrekkelijke foto’s van de producten in huiselijke sfeer bij aan de beleving en het voorstellingsvermogen van de klant.

Aanpak

We startten het project met een gesprek met de klant, waarbij we zoveel mogelijk informatie verzamelden over hun specifieke wensen. Aan de hand van dit gesprek creëerden wij het ontwerp van de website. Door regelmatig met de klant te schakelen, waren we in staat tussentijdse feedback snel toe te passen. En zo kwam de gloednieuwe website van Basiclabel tot stand!

Het resultaat

Het snelle schakelen met de klant heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe website naadloos aansluit bij de wensen van Basiclabel. De stijl en kernwaarden van de woonwinkel komen mooi terug in het interactieve, gebruiksvriendelijke ontwerp. Bovendien geeft de website het grote assortiment nu overzichtelijk weer. Klanten kunnen zonder problemen naar hartenlust shoppen naar meubels en accessoires, zowel op desktop, tablet als mobiel.

PREVIOUS PROJECT

Funxtion

NEXT PROJECT