Digitale strategie

Het (digitale) landschap is complexer dan ooit tevoren. Daar komt bij dat een digitale strategie doorvoeren niet zo simpel is als je zou denken. Wel is het een enorm belangrijk onderwerp als je de groei van jouw bedrijf wilt versnellen en de operationele efficiëntie wilt verbeteren. Daarom helpen onze strategen je aan een op maat gemaakte strategie die gericht is op de klant. Deze digitale strategie draagt bij aan een succesvolle digitale transformatie binnen de organisatie.

Inzicht in de customer journey

Maximaal resultaat behalen met een digitale strategie vereist een duidelijk plan. Daarbij is de perfecte gebruikerservaring net zo belangrijk als een aanstekelijke campagne en een onderscheidend product of dienst. Elk onderdeel moet optellen en bijdragen aan een groter geheel, met samenhang. Daarom is het belangrijk om de gehele customer journey, of klantreis, in kaart te brengen. Zo krijgen we inzicht in de meest effectieve content per fase, het gewenste gedrag per fase en welke kanalen je het beste kan inzetten.

Onze aanpak

We beginnen met een scan op de bestaande performance van de site en de gevoerde campagnes. Hierbij maken we gebruik van onze bewezen canvas methode. Deze methode is SMART en doelgericht en we zetten hem in om de customer journey tastbaar te maken. Ook maken we gebruik van persona's om grip te krijgen op het profiel van je doelgroep. Alle verkregen data en inzichten gebruiken we, om met onze jarenlange ervaring en accurate kennis, tot een praktisch plan van executie te komen.

Data scan

Inzicht verkrijgen in de bestaande resultaten om op korte termijn te optimaliseren en haalbare doelstellingen te formuleren.

Customer journey uitwerken

Op basis van beschreven persona's een gedetailleerde klantreis met daaraan gekoppelde actiepunten op gebied van content en media.

Contentstrategie

In een digitale omgeving is content een belangrijke factor. Hier worden content formats benoemt en gekoppeld aan tijd, kanaal en budget.

Mediastrategie

Wat is de meest effectieve inzet op gebied van online? Of het nu socialmedia, online media is of het gebruik van het bereik van influencers.

Recent work


Funxtion

Interactieve fitness dankzij een toekomstbestendig platform

Vue Cinemas

Een gebruiksvriendelijk platform voor bioscoopbezoekers