Digitale transformatie

We leven in een wereld die voor een groot deel digitaal is en een andere belevingswereld kent. De doelgroep is het uitgangspunt en van daaruit zoeken we met een scherpe marketingstrategie naar nieuwe antwoorden op oude vragen. PXL.Widgets daagt de klant uit om duidelijke strategische keuzes te maken die maximale waarde creëren in een steeds complexer wordend landschap. Marketing- en merkstandpunten zijn niet veranderd; het startpunt van denken wel. Branding starts Digital. Marketingstrategie is een service van Endeavour waar PXL.Widgets onderdeel van uitmaakt.

De volgende stap in groei

Wanneer wij jouw bedrijf digitaal transformeren verkrijg je meer inzicht in de benodigde competenties, capaciteit, processen en in de benodigde technische oplossingen. Succesvol zijn in het digitale speelveld vereist dat alle radartjes kloppen en staat of valt met de uitvoering, het werken met data en optimaliseren vanuit inzichten. Realiseren van een hogere omzet, meer bekendheid, grotere share of wallet, een digitale transformatie kan elk onderdeel van de business een boost geven.

Onze experts begeleiden je gedurende dit hele proces. Zij helpen je met de volgende vraagstukken: hoe maak je een digitaal content plan? Hoe zet je de media in? Tot het neerzetten en ontwikkelen van een effectieve website waar al het digitaal verkeer naar toe wordt geleid om te converteren. Een onderscheidende strategie is pas het begin. Succes staat of valt met uitvoering, data en inzichten.

 

Onze aanpak

Vanuit een integrale aanpak op basis van een merk- en digitale strategie maken we stappen concreet voor executie tot in het hart van je organisatie. Bij elke stap kijken wij hoe we de marketingactiviteiten en -investeringen optimaal laten bijdragen aan het resultaat. Onze werkwijze is transparant, concreet en uitdagend. We zijn niet de typische consultants maar gaan stap voor stap samen naar een einddoel.

UX-ontwerp en optimalisatie

Of je nu bezig bent met digitale transformatie of als je gewoon wat interface-elementen wil optimaliseren op je site of platform. De ervaring is het uitgangspunt.

Meetplan en dashboard

Zet de stap naar een data gestuurde marketingorganisatie. Met data intelligence helpen we je op de bal te zitten en te kunnen bijsturen.

Marketingorganisatie

Wij kunnen je organisatie helpen en trainen op bepaalde expertises die nodig zijn om succesvol te zijn in de uitvoering, het werken met data en het bijsturen.

Contentplan

Het content plan is de gedetailleerde implementatie van je digitale content strategie. Content voor de doelgroep en SEO geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Mediaplan

Het mediaplan is de gedetailleerde implementatie van je digitale mediastrategie. Bij Het gaat om de juiste reclameboodschap, via de juiste media op het juiste moment bij de juiste doelgroep te krijgen.

Recent work


Aalberts Integrated Piping Systems

Een toekomstbestendig, internationaal-georiënteerd platform

Vue Cinemas

Een gebruiksvriendelijk platform voor bioscoopbezoekers