Merkstrategie

We beginnen bij het startpunt in de markt bepalen. Dit is de beste manier om succes te behalen met jouw merkstrategie en te zorgen dat jouw bedrijf de juiste positionering aanneemt. Je wilt jouw doelgroep raken waar het telt, recht in het hart. We nemen de propositie achter het merk onder de loep en vertalen dit naar elk kanaal en touchpoint binnen de klantreis. Alleen zo verzeker je dat jouw klanten de best mogelijke ervaringen heeft met jullie merk. Dit is hoe de waarde van een merk wordt verhoogd.

Een merk dat je grijpt

Wat drijft klanten en waar zijn ze naar op zoek? Wie zijn de concurrenten en hoe profileren zij zich? Waarin onderscheidt jullie product of dienst zich in de markt? Drie vraagstukken die ontleed en beschreven moeten worden in een duidelijke positionering. Met andere woorden: sturen op de gewenste breinpositie om een merk op de juiste manier op te bouwen. Een merk moet leven en het hart raken van jullie klanten. Dit vraagt om de juiste bouwstenen en een oprecht merkverhaal.

Het canvasmodel

Voor een kwalitatieve strategie die de organisatie draagt, maken wij gebruik van het canvasmodel. Een bewezen methode die smart en doelgericht is. De strategie wordt met een conceptuele richting tot leven gebracht middels creatie en jouw merkstrategie krijgt hiermee een gezicht. Dit concept is de basis voor het neerzetten van een effectieve digitale omgeving, en dat leidt tot het succesvol uitvoeren van campagnes.

Segmentatie

Bepalen van de doelgroep en het vaststellen jouw unieke aanbod voor de juiste klant

Positionering

Bepalen van de doelgroep en het vaststellen jouw unieke aanbod voor de juiste klant.

Brandpiramide

De bouwstenen van het merk die resulteren in een authentiek een consistent verhaal.

Brandkey

Het totaalplaatje van het merk, vanuit inzicht tot de kernwaarden en de essentie van het merk.

Recent work


Aalberts

Na een relatie van meer dan 10 jaar is er afgelopen jaar, in co-creatie met de marketingteams van Aalberts, gewerkt aan een totaal nieuw digitaal platform. De reden? Aalberts voelde de behoefte om het complexe verhaal van de baanbrekende technologieën die zij leveren, voor eens en altijd te vertalen naar een overzichtelijk en doortastend online platform. Een platform waarin zowel klanten, personeel als investeerders zich in konden vinden.

Funxtion

Interactieve fitness dankzij een toekomstbestendig platform